OPLEIDINGEN


OPLEIDINGEN "OPTIMALE ORGANISATIE"

De ondernemer, handelaar, zelfstandige, zaakvoerder of manager dient te beschikken over een waaier aan sociale vaardigheden om zelf optimaal te kunnen functioneren voor het bedrijf.

KAMELEON Academy biedt aan de leden tal van pragmatische opleidingen: zo ontdekt u snel en eenvoudig wat u best doet om uw onderneming nog meer efficiënt en rendabel te maken.

De diverse e-learning modules zijn boeiend, eenvoudig en aangenaam. De thema’s breiden steeds uit en omvatten reeds: communicatie, tijdsbeheer, leiderschap, motivatie, teamwerk, vergadertechniek, projectmanagement, stressbeheersing, inkooptechniek, presentatie- & verkoopvaardigheden, ...


E-LEARNING “INTERNET MARKETING”

Ruim 80% van uw klanten gebruikt zijn mobiel toestel om websites te raadplegen en 90% van die surfers zoekt op het internet naar informatie.

KAMELEON Academy leert u graag hoe men deze surfers ook uw eigen website kan laten bezoeken. We brengen u alle principes bij van oa SEO & SEA.

Daarnaast leggen we geheimen van zoekmachines bloot en geven we tips om de eigen website te optimaliseren, om het aantal bezoekers te zien stijgen. Om een bezoeker op uw website te houden, moet deze op een aangename manier kunnen rondsurfen. Wij leren u graag alles over usability of gebruiksvriendelijkheid op websites. Tenslotte informeren we u over online shops.