KAMELEON

Begonnen als een feitelijke vereniging voor alumni, werd KAMELEON reeds in 1988 opgericht voor de afgestudeerde bachelors en masters aan de campus De Nayer, anno 2016 gekend als Thomas Moore. Onze vereniging zorgde toen al voor netwerking, job coaching, interessante voordrachten, bedrijfsbezoeken, opleidingen over technische topics en sociale vaardigheden, steeds kosteloos voor alle leden.

Doorheen de jaren groeide enerzijds het ledenaantal vrij sterk, maar kregen we anderzijds vaak het verzoek van niet-alumni om eveneens lid te kunnen worden van Kameleon. Vanaf 2008 stonden we daarvoor open en sindsdien evolueerden we meer naar een vereniging voor alumni, zelfstandigen, managers én ondernemers: allen op zoek naar meerwaarde ... voor zichzelf en hun bedrijf.

Om in aanmerking te komen bij bepaalde regionale, federale en Europese subsidies voor onze werking en voor diverse projecten nam onze vereniging in 2013 de rechtsvorm aan van de vzw. Tevens staan we open voor diverse partnerships, waardoor onze leden extra voordelen kunnen bekomen.

Sindsdien voeren we marktonderzoek naar de behoeften van onze leden. Aansluitend gaan we op zoek naar passende oplossingen of engageren we ons in een pragmatisch partnership, waarbij we aan onze ruim 5000 leden en sympathisanten een waardevol pakket aanbieden tegen de allerbeste voorwaarden en extra voordelen.

KAMELEON komt tegemoet aan de belangen en wensen van haar ondernemende leden: wij bieden u een nuttig KENNISCENTER, praktische EERSTELIJNSADVIEZEN, tal van OPLEIDINGEN, een NETWERKING met voordrachten en bedrijfsbezoeken, passende OPLOSSINGEN en tal van VOORDELEN!